TimmerTuin, expositie in Berkenwoude 2016

  • Berichtcategorie:Evenementen

Net als vorig jaar heb ik in het pinksterweekend de TimmerTuin bezocht, deze keer ging onze dochter mee.
Het oud schitterende Hollandse landschap van de Krimpenerwaard wilde ik laten zien en de geweldige sfeer laten proeven die er heerst in de TimmerTuin.
Met mijn vorige camera heeft zij honderden foto’s gemaakt, als afsluiter van dit bericht heb ik een collage van een aantal van haar foto’s gemaakt.

Een weerzien met voor mij bekende kunstenaars, kunstenaars die ik vorig jaar heb leren kennen, maar ook een kennismaking met nieuwe kunstenaars met andere stijlen. Eén dag bleek niet genoeg voor mij om naast het praten met kunstenaars ook nog de werken van iedereen op de foto te zetten.
Toch is dit voor mij een waardevol bezoek geweest, de contacten waren warm, diverse mensen heb ik kort na het pinksterweekend weer de hand kunnen schudden. En het enthousiasme van onze dochter over het landschap en ook voor de fotografie, dat zal deze zomer een basiscursus fotografie worden ( met de spiegelreflexcamera). Scherpte diepte en hoe de sluitertijden te beïnvloeden zullen dan de belangrijkste speerpunten gaan worden.

Inmiddels was dit alweer de tiende editie georganiseerd door Marian Timmer en Sonja van Dijk, een uitgroeiende expositie waar dit jaar 31 kunstenaars aanwezig waren.
Het kan allemaal nog groter, aan de tuin grenzen de weilanden waar door Marian paardrijlessen gegeven worden.
Ook was het leuk om te zien is dat er meer buitenlands talent aanwezig was uit onder meer Polen, Frankrijk en Griekenland.

De TimmerTuin is opgenomen in atelierroute Illuzien, de kunstroute het landschap en de idyllische Hollandse dorpjes zijn redenen genoeg om tijdens de pinksterdagen een bezoek te brengen aan de Krimpenerwaard.
Bedankt iedereen die dit tot een onvergetelijk dag hebben gemaakt.

Als afsluiting wil ik de collage laten zien van een aantal foto’s van onze dochter.

Bewaren